info@beursbanner.nl Levering in Nederland en België Gratis chathulp

Verzending en levertijd

Verzending en levertijd

Verzending

Onze producten zijn doorgaans altijd voorradig. Bij Beursbanner.nl worden alle artikelen gratis verzonden. Maak je gebruik van een spoedlevering? Dan hebben wij extra opties (deze kunnen kosten met zich mee brengen). Deze worden altijd bij het betreffende product weergegeven.

De pakketten worden standaard met PostNL verzonden. In enkele gevallen kan dit ook een andere vervoerder zijn (bijv. bij spoedleveringen of specifieke producten). Mocht er niemand aanwezig zijn op het bezorgadres, dan komt de postbode de volgende werkdag nogmaals langs om het pakket aan te bieden. Mocht er die dag weer niemand aanwezig zijn, dan kan het bij het lokale postkantoor opgehaald worden. Hierover krijg je altijd bericht van PostNL.

Bestellingen kunnen normaliter niet afgehaald worden bij het kantoor van Beursbanner.nl. Mochten er vragen zijn over producten, neem dan gerust contact met ons op.


Levertijd Nederland

Een standaard levering van een roll up banner is 5 werkdagen. Het is dan wel noodzakelijk dat het ontwerp is goedgekeurd. Na goedkeuring kan de banner gedrukt worden zodat het daarna mee kan met de bezorgdienst.

Tijdens feestdagen of andere speciale gelegenheden kan een verzending iets langer duren. Wij zijn afhankelijk van de levertijden van PostNL en kunnen hier geen invloed op uitoefenen.


Levertijd België

In principe heeft een levering naar België dezelfde levertijd als in Nederland. Toch vragen we vriendelijk om rekening te houden met een een dag extra verwerkingstijd. Het komt namelijk wel eens voorkomt dat de bezorgdienst een kleine vertraging oploopt naar andere landen.


Spoedlevering

Heb jij een roll up banner met spoed nodig? Dan kun je gebruik maken van onze spoedopties. Bekijk hier de mogelijkheden!