info@beursbanner.nl Levering in Nederland en België Gratis chathulp

Spoedlevering

Spoedlevering roll up banner

Het is mogelijk om een roll up banner met spoed te bestellen. Wij bieden hiervoor extra opties aan die aangevinkt kunnen worden bij een product.

Spoedlevering: bij een spoedlevering wordt een banner binnen 2 tot 3 dagen bezorgd (ook op zaterdag). Het is daarbij wel noodzakelijk dat het ontwerp is goedgekeurd, ook als je een eigen ontwerp wilt gebruiken. Vaak wordt de banner na goedkeuring binnen 2 werkdagen geleverd. Dit geldt alleen voor bestellingen die voor 15:00 zijn goedgekeurd. Deze kunnen dezelfde dag nog worden gedrukt zodat ze daarna meekunnen met de bezorgdienst.

Ontwerp met spoed: een extra optie is om het ontwerp met spoed te bestellen. Hierdoor plaatsen we jouw opdracht bovenaan onze prioriteitenlijst. Wij garanderen dat je het ontwerp op werkdagen binnen 24 uur van ons ontvangt. Na goedkeuring kan het ontwerp meteen gedrukt worden.


Leveringen naar België hebben over het algemeen dezelfde levertijd als in Nederland. Toch vragen we vriendelijk om rekening te houden met 1 dag extra verwerkingstijd. Het komt namelijk wel eens voorkomt dat de bezorgdienst een kleine vertraging oploopt naar andere landen.


Hoe snel kan een roll up banner geleverd worden?

Wanneer je alle spoedopties hebt aangevinkt kan een banner in het meest ideale geval binnen 2 werkdagen worden geleverd. Wij hebben helaas geen invloed op bezorgdiensten en zijn afhankelijk van hun procedures. Daarom vragen we voor de zekerheid om rekening te houden met 1 extra dag levertijd. Mocht er per abuis iets fout gaan, dan zullen wij er alles aan doen om dit op te lossen. Uiteraard willen we dat onze klanten tevreden zijn en streven wij ernaar om een zo goed mogelijke service te hanteren.

Heb jij last minute een banner nodig en wil je zeker weten of alles op tijd geleverd kan worden? Neem dan voor de zekerheid contact met ons op, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.